aku x penah maki org dlm blog ni...
tp knape ko wt aku maki ko????
bodoh pny lelaki!!
aku xpnh mrh org cm ni ko tw x????
aku geram gle + sakit ati...
mesti ko ske kn...bsorak gembira ble aku da mrh2 cm ni kn...
tp ape aku kesah!!!
main thing aku nk highlight kt cni....
kalo diri ko sndri x motivated, x independent....
so jgn pnh sesekali ko ckp kt org len....
cermin diri ko tu dlu tw x???
ingt bagus sgt diri ko tu???
n ble da bc post ni msti ko akn tlis

"sum1 hate me...who cares??"

ko ni mmg lah bengap...mmg malang sape yg kenal ngan ko...
so next tym, kalo da tw brg org kt ko, bg la by hand...
xperlu nk pass2 kt org k...
mmg la brg tu worthless utk ko...
tp itu brg aku n pnilaian aku x same ngn ko....
kalo ko nk ckp aku ni childish...
u r more childish than me...
sorry to all my frens...
n korg msti tw sape yg aku mksd kn kt cni...
sekian~~~

*sok test data struc...aku sgt tensi..*

2 comments:

~qeiralif~ said...

amboi marah sgt nmpak..
rilek lahh..ko marah2 dy pon xde dpt ape..
ak ni pon da penat nk mrh2 owg da..haha
be cool je eh...

asyeq said...

aku nk dia tw aku sgt mrh ngan dia...so hope dia xkn ulang prangai dia lagi...*i hate u but i love u...bongoks!!!hahaha*