tak penat ke asyik berjalan je kejenye kann???arini bkn saje2 nk kuar yee..

1.nk cari tiket balek kamponggg...HORAYYYY!!

eh,eksited lebih puleeekkk..mule2 gugel web KTMB(read: Keretapi Tanah Melayu Berhad)..kunun nk book online je kannn...skali kaoooo..seat da HABESSSSS!!ade la jugak rase nk nanges kann..

mane tak nye..kalo da takde langsung tiket x ke merana raye sorg2 kt kl nih??eh,bila aku selebret CNY ni...
ngef3~ *gile!* nak tanak kne pegi jugak kaunter cari tiket..smpai jeeee kt kaunter sgt sgt sgt lah bernasib baik! tiket ade SATU je lagi..x kesah lah kelas bape pn..rembat je..drpd nk menanges lagu isabella sambil meratap depan kaunter kan..*pesal over sgt neh??*

tiket nk balik penang - DONE!

call pakwan(read: sepupu abah) pulak nk tny dia da beli blum tiket nk balik kl nnt..kang sia2 je menapak dr penang ke kl..*gilo apo??* 

WARNING! sila paham kan loghat utara sblm menelaah..HAHAHA

she: hang da bli tiket dak lagi?
he: dak lagi..
she: haaa..aku kt kl sentral neh..sat aku p cari kaunter tiket..satg aku kol hg balik..
he: oke oke..
---------------------------------
she: tiket balik penang ada pukoi 12 mlm..pastu tiket balik kl ada pukoi 2.45 petang..hg nk aku bli tiket teroih ka?
he: takpa takpa..satg aku suruh kwn aku beli..

----sesi berehat mkn Hot n Roll..hehe----

he: woi...kwn aku x angkat kol laa..mcm mn ni?
she: haaa..tiket x byk ni..takpa lah...aku bli dulu..
he: takpa lah kalo tadak tiket bas aku balik naik tren..
she: oi gila! aku td pn beli tiket last dah..hg mn mai nk bli tiket lagi?
he: gila apa? jenuh laaa..awat teruk sgt ni?
she: baru laaa hg tw dok kl ni kalo nk balik cuti..sbb tu la raya taun lepas aku balik naik flight *ekzegeret gila!* 
he: oke oke takpa lah hg bli dlu..

---dan sesi kol mengkol berlaku lah empat lima kali sblm berjaya genggam tiket di tangan---

2. bes ke cita Khurafat??

haaaa..ade org gtw cite ni bes..bes kah??hati ini hancur lebur oh kerana mu~eh??mn datang pulak lagu Ella neh???meronta2 la liver aku nk tgk cite ni kannn..try jugak utk book online..FULL HOUSE~arghhhh!! awat la dengki sgt diorg ni kan??mmg nk kne pegi gamble tgk kt kaunter jugak lah ni...

bratur nk bli tiket dlm pukul 6.20..tiket utk pkul 7.45 ade lg..xde pulak tanda2 selling fast kan..dlm ati,bole dpt seat best ni..skali nahhhh...row 2nd dr depan! mmg terbaiklahhh..kalo kuar hantu dia mmg tepat2 kt dahi kann..*mmg melampau ayat ni*

overall bole ckp cte ni bes n xde la takut sgt..tp mmg byk part terkejut terkujat..ade la jugak jerit jerit sbb geli tgk hantu dia..agagaga! tp gerammmm je time tgh syok2 tgk org seat blkg dok goyang krusi aku..pehal ntah~ oi! korang tade keje ke?korg tgk muvi ke korg wt muvi???

p/s: hero cte Khurafat ni ensem laaa..cair i tw...awwww~ PANNGGGGGG!! 

4 comments:

daK DegiL+ Keras KepalA said...

eh ceK memang murai ni: awatnya ada lagu ashiteru kat ko punye blog ni..adesssss..menggamit tol la kn...
ctew khurafat td hero die mmg ceK pon leleh..ni da meleleh hingus ceK ni...wahahhaha...mmg terkujut2 ceK..haha..siap jeritan tarzan tu....bkn oooooo tp mak Kao..hantu kuar da...haha

asyeq said...

lagu aishiteru tu mcm ade sumthing r..mesti terngiang2 je kt tinge..wuuu~
kan hero dia ensem kan..nk cari pakwe cmtu lahh..opppsss~ ngehehe ;p

Anak Wak Mail said...

berjalan je kerjanya..haha
best ke cita khurafat tu??nagngkung yang org kate box office tu pon aku tengok biasa je..=)

asyeq said...

bes la gk..tp x seram sgt..just byk tkujat jee..